Jouw communicatie boodschap persoonlijk overgebracht

Buurtvoorlichters zijn de schakel tussen organisaties en de buurt. Wil jij namens jouw organisatie inwoners informeren over een maatschappelijk thema, maar weet je nog niet hoe deze informatie het beste kunt overbrengen? De Buurtvoorlichters gaan persoonlijk langs de deuren om jouw boodschap op een laagdrempelige manier over te brengen.

Waardevol persoonlijk bereik in cijfers

Onze Buurtvoorlichters hebben al vele kilometers gelopen in de wijken van Gouda. Wij zetten ons in voor de maatschappelijk boodschap van jouw organisatie.

Opdrachten

Vrijwilligers

Gesproken inwoners

Jouw maatschappelijke boodschap persoonlijk overgebracht

De Buurtvoorlichters gaan persoonlijk langs de deuren om maatschappelijke boodschappen op een laagdrempelige manier over te brengen bij inwoners van Gouda. Bekijk hier onze opdrachtgevers en partners.

Gemeente Gouda

Diverse afdelingen van de gemeente Gouda schakelen de Buurtvoorlichters in voor opdrachten met thema’s als schoon, veiligheid en sociaal.

Mozaïek Wonen

De samenwerking met de Buurtvoorlichters zorgt voor meer bekendheid en verbinding met de huurders voor woningcorporatie Mozaïek Wonen.

Woonpartners Midden-Holland

Om huurders van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland op een persoonlijke manier te informeren over mogelijkheden om te verduurzamen, maken zij gebruik van onze Buurtvoorlichters.

Wij werken samen met onze partners

Ik ben heel blij met de Buurtvoorlichters. Zij brengen de informatie over afval en afval scheiden over op onze op een manier die wij bij de gemeente verleerd zijn: direct bij de mensen zelf en op een manier die mensen begrijpen. 

Hans Rijzenga

Beleidsadviseur Afval
Gemeente Gouda